Finansiering

Billigt billån til plugin hybrid- og elbiler

Ønsker du finansiering af en plugin hybrid- eller elbil, tilbyder Pro Cars et lån, der er både billigt og fuldt gennemsigtigt. Hos Pro Cars vil vi gerne gøre det attraktivt at tage et billån for alle, der ønsker at købe en plugin hybrid eller elbil. Vi kalder det et Grønt Billån. Lånet er udviklet i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening, som anbefaler el- og plugin hybrid biler, som de bedste klimavalg til dig, der gerne vil køre lidt grønnere. Du kan bruge vores grønne låneberegner og se prisen på dit lån hurtigt og nemt.

Salget af de mere klimavenlige biler, herunder plugin hybrid og elbiler, forventes at stige de kommende år. Bilfabrikanterne lancerer nye klimavenlige modeller og politisk styrkes klimavenlige tiltag og adfærd. Denne udvikling understøtter Pro Cars med et grønt billån, hvor dem der køber en plugin hybrid- eller elbil, kan finansiere den til yderst attraktive vilkår. Det er ligemeget om bilen købes fra ny eller brugt – og det er ligemeget om bilen er til privat eller erhvervsbrug.

Lånet tilbydes til plugin hybrid- og elbiler, da disse to biltyper udleder mindst CO2 ifølge Danmarks Naturfredningsforening.

Vi tilbyder lån til plugin hybrid- og elbiler til en rente på kun 1,25% og en udbetaling på 20%( I nogle tilfælde ned til 10%).