Import

Vi hjælper med at importere din drømmebil

Pro Cars CPH har mange års erfaring med import af biler fra hele verden. Vi samarbejder med specialister i udlandet, så du er garanteret, at vi finder den rigtige bil til den helt rigtige pris!

Uanset om du ønsker at indregistrere bilen med fuld afgift eller indgå en flexleasingaftale står vi klar til at hjælpe dig. Vi rådgiver gerne omkring mulighederne med udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Sådan fungerer det, når en bil importeres!

Processen:

1. Find bilen

Første step er at finde bilen. De fleste biler finder vi på det tyske marked, hvor udvalget er stort. Generelt er tyske biler i rigtig god stand, og har rigeligt med udstyr. Så start med at kigge efter drømmebilen på eksempelvis mobile.de eller autoscout24.de.

2. Kontrol af bil

Når bilen er fundet, undersøge vi bilen. Vi sørger for at indhente servicehistorik, udstyrsliste, tjekke stelnummer og oplysninger om tilbehør.

3. Godkendelse

Hvis du godkender bilen på baggrund af vores kontrol, reserverer vi bilen. Herefter starter vi processen med leasinggodkendelse / købsgodkendelse.

4. Hjemtagelse

Når godkendelsen er foretaget, kontrakten underskrevet og førstegangsydelsen overført hjemtager vi bilen. Det foregår med en autoriseret transportør, der er vant til at håndtere luksusbiler. I enkelte tilfælde kører vi selv bilen til Danmark for, at optimere leveringstiden.

5. Nyd din nye bil!

Når bilen er ankommet til Danmark sørger Pro Cars CPH for toldsyn, klargøring og, værdifastsættelse overfor SKAT, indregistrering og nummerplader. Du skal med andre ord ikke gøre andet, end at sætte dig ind i bilen og nyde dit nye køretøj!


En relation for livet Lige så nemt som vi kan finde din nye bil, lige så nemt kan vi hjælpe dig af med din gamle bil. Når det er tid til at skifte bil, finder vi en ny ejer til den gamle, så du ikke står med to biler.