Os med de mest dedikerede ansatte – også til el- og hybridbiler

Pro Cars Cph er drevet af ambitioner, kvalitet og professionalisme – og selvfølgelig et højt serviceniveau. Som kunde hos os få serviceret og repareret din bil efter bilfabrikkens forskrifter og stemplet din servicebog. Det betyder, at du selvfølgelig bevarer din fabriksgaranti og får 3 års garanti på reservedele.

Er du på udkig efter en el- eller plugin hybridbil, så er vi det rigtige sted at henvende sig.

El- og hybridmarkedet er i vækst, og du kan trygt lade os servicere og reparere din el- og hybridbil. Alle vores Carpeople-værksteder er nemlig specialiserede i at foretage reparationer og service på el- og hybridbiler.

Vi opdaterer løbende vores kompetencer på området, så vi altid har den nyeste viden og værkstedsudstyr. Derfor gælder der alle de samme fordele for din el- og hybridbil – bevarelse af din fabriksgaranti og 3 års garanti på reservedele.

Vi servicerer og sælger alle bilmærker, og med vores landsdækkende garanti er du altid tæt på dit CarPeople værksted. Og uanset hvilket værksted du vælger, vil du opleve, at vi gør lidt ekstra for dig. Vores serviceeftersyn indeholder altid 1 års CarPeople Vejhjælp, ligesom vi tjekker dit dæktryk og fylder sprinklervæske på – uden ekstra beregning.

CarPeople

Vi er medlem af CarPeople. Danmarks bedste og mest dedikerede kæde af professionelle værksteder

Læs mere

Book tid

Vælg mellem en lang række services og ydelser på vores autoværksted og bestil tid online

Book tid

Trustpilot

Se hvad vores kunder siger om os.

Læs mere