Flexleasing

Hvordan kommer jeg nærmere drømmebilen:
Svaret kunne her være, Flexleasing.

Flexleasing er den løsning, der kan gøre din drømmebil til virkelighed og dette uanset om drømmen handler om sport, komfort eller plads. Da vi har en af verdens højeste afgifter på biler i Danmark, er bilkøb i mellem- og luksusklassen en direkte ufornuftig økonomisk investering.

Flexleasing er særligt velegnet til biler i mellemklassen samt de mere specielle og eksklusive biler. Dette skyldes bl.a. at du foretager en lavere kapitalbinding nu bilen er ”uden” afgift lige såvel, som bilens afskrivninger minimeres da denne er ”uden” afgift. Når leasingperioden udløber og bilen skal afsættes vil mulighederne her også være større, da bilen står uden afgift og dermed er yderst interessant også for spekulanter udenfor for landets grænser.

Hvordan fungerer flexleasing?

Når en bil kommer til Danmark, skal der til SKAT svares en registreringsafgift før bilen kan få danske nummerplader på. Registreringsafgiften fastsættes på baggrund af markedsdata hvor bl.a. bilens nypris, årgang, kilometerantal, udstyrsniveau og stand er af betydning.

Når man flexleaser er det muligt, at betale registreringsafgift forholdsmæssigt – dvs., at man deler afgiften op i små “bidder”, alt efter hvor lang en periode man vælger at lease.

Frem for at betale fuld afgift på bilen, deles afgiften altså op i perioder – typisk 12, 24 eller 36 måneder alt efter hvilken aftale der indgås.

Hvilke udgifter står jeg for?

Lovgivningen for flexleasing foreskriver, at bilen indregistreres med leasingselskabet som ejer, mens du som leasingtager er angivet som bruger. Disse udgifter afholder du selv.

Brugen af bilen finansiere du dermed gennem et leasingselskab, som køber den og efterfølgende leaser den ud til dig.

Da leasingselskabet skal have finansieret sit køb af bilen betaler du her en rente. Det kan altså sidestilles med, når du låner penge via et almindeligt billån.

Leasingkontrakten bygges op omkring en kontantindsats, som Car Concept anvender til, at nedskrive bilens værdi. Herefter fremkommer en månedlig ydelse, som udgør forrentning til leasingselskabet samt den forholdsmæssige afgift til SKAT.

Leasingselskabet fastsætter også bilens restværdi. Det er den værdi, bilen forventes at have efter leasingperiodens udløb – altså indkalkuleres en afskrivning af bilens værdi i den periode leasingperioden løber.

Hvad sker der når leasingaftalen udløber?

Ved leasingperiodens udløb er du forpligtet til, at anvise en virksomhed med gyldigt cvr-nr., som køber af bilen til en minimumspris svarende til den i kontrakten aftalte restværdi.

Det er derfor meget vigtigt, at restværdien afspejler bilens faktiske værdi, så du ikke får en kedelig overraskelse.

Pro Cars Aps kan efter aftale i nogle kontraktforhold indestå for restværdien – dermed aftager vi bilen til den fastsatte restværdi.

Hvis ikke dette er aftalt så hjælper vi gerne med, at anvise en køber – dette kunne være ved, at sætte bilen til salg for dig, finde en forhandler i Europa med interesse eller sælge den til en af spekulanterne i vores netværk, som kunne være interesseret i en nyere bil.

Hvad skal jeg være opmærksom på med flexleasing?

Flexleasing blev muligt i juni 2008, hvor SKAT foretog en ændring af registreringsafgiftslovens §3. Ændringen gjorde det muligt, at betale forholdsmæssig afgift.

Alt efter bilens alder ved leasingperiodens start, betales der mellem 0,5 % til 2,0 % (af den fulde registreringsafgift) i forholdsmæssig afgift pr. måned.

Herudover betales der en særskilt rente til SKAT som kompensation for brug af den forholdsmæssige afgift. Alt dette er inkluderet i den månedlige ydelse.

Efter endt leasingaftale står bilen uden afgift.

Hvorfor vælge flexleasing?

Flexleasing gennem ProCars er forbundet med mange fordele – her er et par vigtige eksempler:

Frie kilometer i leaset bil

Der er ingen begrænsning af kørte kilometer – altså slipper du for, at skulle bekymre dig for hvor meget det vil koste ekstra såfremt det fastsatte km.- antal overskrides.

Når vi fastsætter restværdien tager vi selvfølgelig højde for dit kørselsbehov.

Attraktiv leasing-forsikring

Da bilen forsikres uden afgift kan vi tilbyde bilforsikring til fordelagtige priser.

Mindre kapitalbinding og mindre værditab

I stedet for at købe en bil med fuld afgift, bibeholder du langt større likviditet i din økonomi.

Afskrivningen af bilen foretages kun af ”metallet” da bilen i princippet er uden afgift.

Bilskift

Flexleasing giver mulighed for hyppigere udskiftning af bil – hvert andet eller tredje år er en mulighed.

Større marked ved salg

Når bilen skal afsættes efter endt leasingperiode, er der ingen afgift bundet i bilen. Derfor kan bilen afsættes uden for landets grænser, hvilket betyder større efterspørgsel og et hurtigere salg.

Hvis det ønskes, er vi behjælpelige med oprettelse af både danske og udenlandske annoncer og indhentning af tilbud fra danske og udenlandske forhandlere.

Fleksibel leasingaftale

Vi rådgiver og sammensætter en leasingaftale skræddersyet efter dine behov.

  • Skal det være 12, 24 eller 36 måneder?
  • Flex-, sæson- eller splitleasing?
  • Lav eller høj udbetaling?
  • Erhverv eller privat?

Mulighederne er mange og der er ingen begrænsning af brugen – bilen kan lånes ud til venner og familie.

Konkurrencedygtige priser

Vi har et udvalg af biler på lager – har vi ikke lige det du søger så finder vi med glæde og entusiasme lige den bil du ønsker.

Vi har et bredt netværk af forhandlere og samarbejdspartnere i hele Europa hvilket giver os mulighed for, at kunne tilbyde dig en særdeles stærk pris.

Primært henter vi biler op fra Tyskland, hvor dette sker fra udelukkende autoriserede eller veletablerede anerkendte forhandlere.