Sæsonleasing

Kør cabriolet om sommeren og 4×4 om vinteren.

Sæsonleasing er faktisk leje. Vi sørger bare for køb, garantier og service og så lejer du bilen!

Sæsonleasing giver dig stor fleksibilitet og helt andre muligheder for at opnå din drømmebil. Med sæsonleasing behøver du nemlig ikke at nøjes med én og samme bil hele året. Du kan f.eks. køre cabriolet om sommeren og 4×4 om vinteren.

Med sæsonleasing bliver dette nemt en realitet. Du undgår nemlig dyr finansiering og voldsomme afskrivninger, når du leaser frem for at købe. Dette skyldes, at du kun betaler afgiften i de måneder, hvor du bruger bilen. Efter endt leasing er bilen igen uden afgift, og dermed er afskrivningen meget mindre, end hvis bilen var med fuld dansk afgift.

Du kan enten vælge at sæsonlease din drømmebil i en ønsket periode, ofte 4-6 måneder i sommerhalvåret for cabrilet’en – her vil betalingen typisk forløbe over hele året, men hvor leasingen afspejler, at der kun betales afgift for de aftalte måneder, hvor bilen er indregistreret.

Du kan også sæsonlease to biler til én pris. Her betaler du den samme leasingydelse hele året. Splittet mellem sommer- og vinterbil bestemmer du, men det kunne være cabriolet fra 1.maj til 1. oktober og derefter en 4×4 eller anden mere vinteregnet bil.

Så når andre skifter til vinterdæk, skifter du til vinterbil.

Den ikke aktive bil kan vi tage os af. Vi sørger for opbevaring i ordentlige omgivelser, og sammen aftaler vi, hvad der skal laves, indtil den skal ud at køre igen.

Hvad er Flexleasing – En genvej til drømmebilen

Flexleasing er særligt velegnet til specielle og eksklusive biler grundet en lavere kapitalbinding og et større marked, når bilen skal afsættes. Frem for at betale fuld afgift på bilen, deles afgiften op i perioder – typisk 12, 24 eller 36 måneder.

Hvad skal jeg være opmærksom på med flexleasing?

Flexleasing kom på markedet i juni 2008, hvor SKAT foretog en ændring i registreringsafgiftslovens §3. Ændringen gjorde det muligt at betale afgift i perioder – også kaldet forholdsmæssig afgift. Alt efter bilens alder ved leasingperiodens start, betales der mellem 0,5 % til 2,0 % (af den fulde registreringsafgift) i forholdsmæssig afgift pr. måned.

Herudover betales der en særskilt rente til SKAT som kompensation for brug af den forholdsmæssige afgift. Alt dette er inkluderet i den månedlige ydelse. Efter endt leasingaftale står bilen uden afgift.

Restværdi

Ved leasingaftalens udløb skal der anvises en køber til bilen til den fastsatte restværdi. Derfor er det vigtigt, at restværdien afspejler bilens faktiske værdi, så du ikke får en kedelig overraskelse.

Alt efter type bil, årgang og kørselsbehov fastsætter vi restværdien ud fra en forventet afskrivning på ca. 20% om året.

Ejerforhold, betaling af service og ejerafgift

Lovgivningen for flexleasing foreskriver, at bilen indregistreres med leasingselskabet som ejer, mens du som leasingtager er angivet som bruger. Disse udgifter afholder du selv.

Hvorfor vælge flexleasing?

Der er mange fordele forbundet med flexleasing gennem os:

Fri kilometer i leaset bil

Der er ingen begrænsning af kørte kilometer, hvorfor du ikke skal bekymre dig for at stå med en dyr regning efter leasingaftalens ophør. Ved fastsættelse af restværdien tager vi højde for dit kørselsbehov. Jo højere kilomterantal, jo lavere restværdi.

Attraktiv leasing-forsikring

Idet bilen forsikres uden afgift, kan vi tilbyde fordelagtig forsikring som vil tilgodese dig ift. finansieret eller kontant bilkøb.

Mindre kapitalbinding og mindre værditab

I stedet for at købe en bil med fuld afgift, bibeholder du langt større likviditet i din økonomi.  Da bilen efter endt leasingaftale står uden afgift, er det kun selve bilen, der taber værdi. Til sammenligning nedskrives både bil og afgift ved køb med fuld afgift.

Større marked ved salg

Når bilen skal afsættes efter endt leasingperiode, er der ingen afgift bundet i bilen. Derfor kan bilen afsættes uden for landets grænser, hvilket betyder større efterspørgsel og et hurtigere salg.

Hvis det ønskes, er vi behjælpelige med oprettelse af både danske og udenlandske annoncer og indhentning af tilbud fra danske og udenlandske forhandlere.

Fleksibel leasingaftale

Vi rådgiver og sammensætter en leasingaftale skræddersyet efter dine behov. Skal det være 12, 24 eller 36 måneder? Flex-, sæson- eller splitleasing? Lav eller høj udbetaling? Erhverv eller privat? Mulighederne er mange. Ingen begrænsning af brugen – bilen kan lånes ud til venner og familie.

Konkurrencedygtige priser

Vi henter din bil hjem direkte fra Tyskland eller Sverige. Vi har intet varelager på leasingbiler og derfor alene interesse i at finde bilen, du søger. Desuden giver det os mulighed for at tilbyde dig en særdeles stærk pris, da vores provision udelukkende omfatter hjemtagelse af bilen. Vi har ingen ekstra omkostninger i form af et varelager eller eventuelle afskrivninger på bilen.

Mulighed for sæsonleasing

Aftalen kan oprettes med eksempelvis 7 måneders kørsel og 5 måneders stilstand – også kaldet sæsonleasing. Denne form for leasing er ideel for f.eks. cabrioleter, sportsvogne, firehjulstrækkere eller andre sæsonbetonede biltyper, da forsikringen og de månedlige ydelser er billigere i perioden, hvor bilen ikke benyttes.

Finansiel sikkerhed

Leasingaftalen varetages af Nykredit leasing A/S – en kapitalstærk virksomhed med mange års brancheerfaring. Det giver tryghed og så er de forhåndsgodkendt ved Skat, så ansøgningen går igennem med det samme.

Det er alt sammen fint, men hvad med standen af bilen?

Vi gør hos Pro Cars CPH et stort fodarbejde for at sikre, at vi kan stå inde for bilen. Udover at det giver tilfredse kunder, oplever vi ofte, at kunden efter endt leasingperiode opnår en økonomisk gevinst, da bilen ofte kan sælges for mere end den angivne restværdi.

Først og fremmest samarbejder vi udelukkende med autoriserede eller veletablerede, anerkendte forhandlere. Fælles for alle biler gælder det, at bilen udelukkende er serviceret hos den pågældende fabrikant. Gennem de seneste år har vi opbygget et omfattende netværk af tyske og svenske forhandlere, og vi har gode kontakter inden for alle de store fabrikanter.

Selvom vi gerne vil hente bilen hurtigst muligt hjem, går vi ikke på kompromis med vores tjekliste, som bl.a. omfatter gennemgang af servicebog, dækmønster, bekræftelse af ingen skjulte skader, korrekt kilometertal og generel stand af bilen.