Skadecenter

Velkommen til vores skadecenter

Uanset hvilken bilmodel du ejer, eller hvilket forsikringsselskab du bruger, så kan vores Karrosseri og Skadecenter hjælpe dig tilbage på vejen så hurtigt som muligt – med det mindste besvær. 

Vores høje krav og standarder, sikrer dig den bedste oplevelse, når uheldet er ude. Vi har dygtige veluddannede medarbejder, som ved, hvordan din bil skal behandles. Vi monterer kun veltilpassede reservedele, så din bil forbliver den bil, du har købt.

Vi modtager og følger bilfabrikkernes reparationsvejledning til din bil, således at du kan stole på, at bilens sikkerhedssystem også fungerer efter afsluttet reparation.

Karrosseri og skadecenter bruger kun orginale reservedele eller reservedele i MQSP-klassen, forkortelsen MQSP står for "Matching Quality Spare Parts" og fortæller dermed at der er tale om kvalitets reservedele. Reservedele i OE-klassen svarer i kvalitet til en original reservedel, men naturligvis til en lavere pris end bilproducenternes egne originale dele.

Vi samarbejder med alle anerkendte forsikringsselskaber og sikrer derved, at der spildes mindst mulig tid på opgørelse af din bil.

Kan din bil IKKE køre på grund af skaden, hjælper vi dig med at finde en løsning med en lånebil. Vi holder, hvad vi lover! Du er velkommen til at kontakte os og tale med en fra vores værksted i dag, eller få dem til at ringe tilbage på et tidspunkt hvor det passer dig.

Kontakt os

Har du spørgsmål til skader eller andet, så kontakt os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder

Om vores skadecenter

Veluddannede

Vi har dygtige veluddannede medarbejder, som ved, hvordan din bil skal behandles.

Veltilpassede reservedele

Vi monterer kun veltilpassede reservedele, så din bil forbliver den bil, du har købt.

Ved skade bør du derfor altid kontakte skadecentret straks, når skaden er sket.

Her kan du gå direkte til dit forsikringsselskab og anmelde din skade med det samme.

Husk du frit selv kan vælge dit lokale værksted, og hos os får du også en GRATIS lånebil.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og sikrer dig, at alle vore reparationer bliver udført efter bilfabrikkernes reparationsanvisninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Vi hjælper dig gerne med papirarbejdet.

Vi er fordelsværksted for bl.a. Tryg, GF,  If forsikring m. flere.